Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ремонтен комплект....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за ремонтен комплект....

Здравейте колеги, това е първото ми включване тук, но да отидем директно на въпроса.
    Колата ми е Алфа 33 1.7 8V.
    От къде мога да си намеря гумичките за заден спирачен апарат? Проверявах в няколко магазина, но уви нямат. Хем не могат да ти намерят това, което търсиш ами и се изказват: "Колата е малко стара и т.н.". Не съм ги питал каква е, но те да си кажат, все едно им искам части за летяща чиния. Ще ви бъда благодарен, ако ме насочите от къде може и да ги намеря.
    Поздрави и лек ден!

Здрасти градски. Купувах преди време ремонтен комплект,мисля,че от евро 07 беше. Инъче има магазин до мтела на Габровски само за гумички,обаче трябват старите,или там на каквото ще ги слагаш .
    Поздрави.
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Във всеки нормален магазин за гумички за спирачни апарати. Просто продавачите често са неадекватни и на знаят какво да търсят в каталозите.
      Хватката е да не им казваш, че ги търсиш за Алфа 33, а казвай, че ги търсиш примерно за Алфа 145 1.9 JTD и веднага ще ти извадят ремонтен комплект. Ремонтните комплекти са съвместими. Предполагам, че говориш за 33-ка с дискове отзад.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Благодаря за отговорите. Да колата е с дискове и отзад, но щом са съвместими с тези от друг модел е хубаво. Да ги сменям - по скоро тези гумички, че старите накладки ако можеха да говорят. Още един път благодаря за помощта!

Comment

Scorpion 13 - http://www.scorpion13.com/bg/about.htm
          Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
          Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Working...
          X